Nabavka softvera

Iznajmljivanje softvera - AXIOM TECHKorak 1

Pretplata za Siemens Digital Industries Software funkcioniše na isti način kao i redovna kupovina sa plaćanje putem interneta u e-shopu.

Na stranici Solid Edge ili Femap izaberite proizvod na koji želite da se pretplatite. Odabirom dugmeta „Learn More“ dolazite na stranicu proizvoda, na kojoj unosite broj korisnika i odlučujete da li želite da kupite mesečnu pretpatu ili godišnju pretplatu koju možete dobiti sa popustom.

 

Pretplata na softver - AXIOM TECH

 

Korak 2

Nakon odabira ova dva koraka, imaćete uvid u paket i proizvod koji ste izabrali sa ukupnom cenom koju treba platiti ili izračunatu uštedu u poređenju sa mesečnim iznajmljivanjem, ako ste izabrali godišnju pretplatu.

Odabriom  „Checkout“ doći ćete do korpe, gde možete da unesete svoj promotivni kod ako ga posedujete. Potvrdom na dugme „Enter Account Info“ prelazite na sledeći korak vaše narudžbine.

 

 

Mesečna ili godišnja pretplata - AXIOM TECH

Korak 3

U sledećem koraku ćete popuniti podatke i potrebne informacije o naplati.

Stavke označene zvezdicom su obavezne.

Iznajmljivanje softvera - AXIOM TECH

 

 

 

Korak 4

U odeljku „Enter Additional Info“ odaberite da li ste postojeći korisnik Siemens Digital Industries Software i potvrdite polja da biste dali saglasnost na uslove licenciranja i poslali poruku kompaniji Siemens.

„Auto-Renewal Plan Terms and Conditions“ omogućavaju vam jednostavno održavanje pretplate automatskim obnavljanjem. Imate potpunu kontrolu nad pretplatom na proizvod i možete da otkažete automatsko obnavljanje u bilo kom trenutku. Ako prekinete ili ne odaberete automatsko obnavljanje i obračun pretplate, pretplatu morate ručno da obnovite da biste sprečili prekid usluge.

Kupovina/iznajmljivanje softvera - AXIOM TECH

 

Korak 5

Uplate možete izvršiti putem VISA, MasterCard, American Express ili putem PayPal-a. Za ovaj način plaćanja morate imati PayPal račun.

U odeljku „Payment Information" odaberite vrstu plaćanja (kartica ili PayPal) i popunite odgovarajuće podatke. Kliknite na dugme „Verify Order“ da biste potvrdili i poslali svoju narudžbinu.

 

Pitanja i odgovori o kupovini u Siemens Store-u mogu se naći u FAQ.